Пілінги та ензимна пудра для проблемної шкіри: порятунок чи ще більша шкода?

Здоровий колір шкіри, чисті пори, рівний рельєф, бархатиста текстура. Здається, що це недосяжно, особливо якщо ви володарка проблемної шкіри. Запалення та постакне – це не назавжди. Як досягти розкішного результату і чи потрібні вам пілінги та ензими – відповіді у блозі https://led-style.com.ua/. А ми розповімо коротко простими словами.

Простими словами пілінг – це видалення мертвих клітин шкіри. За рахунок процедури відбувається відлущування та прискорена регенерація шкіри. Якщо не видаляти ороговілі частинки, це призводить до потовщення шкіри – гіперкератозу. Останній характерний закупоркою доби, появою прищів і тьмяним кольором обличчя.

Пілінги та ензимна пудра для проблемної шкіри: порятунок чи ще більша шкода?

На пілінг можна прийти до косметолога, там використовують сильні склади. Але й наслідки після такої процедури не назвеш легким лущенням – відбувається невеликий опік шкіри та розчинення верхнього шару відмерлих клітин епідермісу. Видовище неприємне і часом болісне. Щоб до цього не доводити, вводьте пілінг на постійну основу. Як це зробити?

У щоденному догляді є етап, який включає лосьйон. Спробуйте замінити свій звичний продукт на ультрам’який лосьйон-пілінг. У його складі фруктові кислоти, які ніжно видаляють ороговілий шар епідермісу. А масло авокадо і вітамін С дозволяють домогтися зволоження та рівного тону.

Прекрасним доповненням до лосьйону стане нічний крем для поновлення шкіри. У ньому міститься 8% концентрація комплексу фруктових кислот, вітамін Е та пантенол. Крем сприяє оновленню шкіри, а також контролює вироблення себуму у шкірі. Поки ви спите, він працює!

Пілінги та ензимна пудра для проблемної шкіри: порятунок чи ще більша шкода?

Якщо ви з кислотами вже на “ти”, то рекомендуємо пройти тижневий курс з очищення шкіри. Для цього знадобляться пілінг-диски із кислотами. Це 7 двосторонніх дисків в одній упаковці: рельєфна зона для активного очищення та відлущування мертвих клітин. Гладка частина ефективно полірує шкіру, роблячи її рівною, чистою та сяючою. Упаковки вистачить на весь курс, а видимий результат не забариться!

З пілінгами трохи розібралися, а як і навіщо використовувати ензимну пудру? Ензимна пудра має схожі функції – очищає і відлущує. Її відмінність від пілінгу в тому, що вона більш делікатна, а також має антиоксидантну дію – запобігає передчасному старінню шкіри. Більше того, ензимна пудра підходить для всіх типів шкіри: як для сухої шкіри, так і для шкіри, схильної до запалень.

Наявність пілінгів та ензимної пудри у догляді допомагає боротися з постакне, зменшує запалення, вирівнює тон, оновлює клітини та покращує якість шкіри.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *